Haaksirikon lipunmyynti on nyt päättynyt. Varapelaajaksi voi hakea lomakkeella, jonka löydät täältä: https://goo.gl/forms/s6ttSuOXlYIuD8JU2

Tapahtuman lipun hinta on 98 euroa (Harmaasudet ry:n tai Illusia ry:n jäseniltä 90 euroa). Lippu sisältää osallistumisen tapahtumaan ja esitapaamisiin, hahmon, ruokailut perjantain lounaasta sunnuntain aamiaiseen sekä lattia- tai sänkymajoituksen Brinkhallin tiloissa. Lippu ei sisällä hahmon rooliasua eikä matkoja tapahtumapaikalle. Lipun ostaja sitoutuu tapahtuman turvallisuusperiaatteisiin ja peruutusehtoihin.

Tapahtuman käytännön järjestelyihin tehtiin 28.1. muutos, jonka myötä luovuimme erillisestä majoituksesta ja ruokailuista lähistöllä sijaitsevassa kurssikeskuksessa. Aiemman korkeamman lipun hinnan (220/212 euroa) kerralla maksaneille tullaan palauttamaan yli menevä osuus (122 euroa). Ensimmäisen maksuerän maksaneille (80/72 euroa) toisen maksuerän suuruus on muutettu uuden lipun hinnan mukaiseksi (18 euroa).

Tapahtuman peruutusehdot

Tapahtuman turvallisuusperiaatteiden nojalla pelinjohdolla on oikeus etukäteen perua henkilön osallistuminen tapahtumaan, jolloin jo maksetun lipun hinta palautetaan (ks. Käytäntö-sivulta kohta Turvallisuus). Muissa peruutustapauksissa lipun hinta palautetaan mikäli tilalle saadaan toinen osallistuja jolle lippu voidaan myydä. Peruutuspaikat täytetään ensisijaisesti mahdolliselta jonotuslistalta. Rekisteriseloste löytyy täältä.